Confirmări sonore la Mogoșoaia ClasicFest

Duminică 30 aprilie 2017, de la ora 12, în cadrul ediţiei a VI-a a Mogoşoaia ClasicFest, vor evolua tineri muzicieni de mare valoare, laureați ai Concursului“Drumul spre celebritate”. 

Cu ocazia evenimentului găzduit de Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia, îi veți putea asculta pe: violoncelistul Constantin Borodin, câștigătorul premiului I la ediția a VII-a a competiției amintite și pe Marius Helciu, marimbafonist care a obținut premiul al III-lea.

Cei doi vor interpreta alternativ lucrări de: Ney Rosauro, Johann Sebastian Bach, Ludwig Albert, Alfredo Piatti, Gordon Stout şi Alice Gomez.

Violoncelistul Constantin Borodin s-a născut în 1994 la Chişinău, oraş în care a absolvit Liceul „Ciprian Porumbescu”. Este student la Universitatea Națională de Muzică din București, clasa prof. Marin Cazacu. A obţinut premii I la concursurile: Paul Constantinescu, Mihail Jora, Alexandru Moroşanu şi Drumul spre celebritate. Este membru al Orchestrei Române de Tineret. A fost beneficiarul unei burse Erasmus, studiind la Conservatorul Regal din Gent, Belgia.

Marimbafonistul Marius Helciuare 20 de ani. Studiază la Universitatea Națională de Arte din Iași, clasa profesor Simion Florian și a câștigat până acum 13 premii la concursuri naționale, desfăşurate la Galaţi, Bacău, Suceava, Piatra Neamţ. Anul trecut a obţinut premiul al III-lea la Concursul „Drumul spre celebritate”, de la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel