Concurs de bătut femei. Laura Nureldin: Poliția trebuie să afle!

Laura Nureldin Credit Ovidiu Moisin
Laura Nureldin Credit Ovidiu Moisin

Un eveniment promovat pe Facebook, numit Concurs de bătut femeia, anunțat chiar de Ziua Națională în Alba Iulia, a strârnit revolta jurnalistei și scriitoarei Laura Nureldin.  

"România. 2018. Țara în care, în fiecare an, o sută de femei mor de mâna propriilor parteneri. Țara în care, în fiecare an, mii de femei sunt agresate fizic și verbal de partenerii lor. Unele vorbesc despre asta. Altele, nu. Cele mai multe tac. De frică, de rușine - societatea le-a învățat că e vina lor, sigur au făcut ele ceva, măcar că și-au ales prost bărbatul. Sau tac din lipsă de opțiuni - „Unde să mă duc? Cu copiii ce fac? Oricum mă găsește și mă calcă-n picioare.” Țara în care cineva s-a gândit să creeze acest eveniment. La Alba Iulia. De Ziua Națională", a scris Laura Nureldin pe Facebook. 

Poliția Română ar trebui să afle 

Nureldin observă că deja mii de români teribiliști s-au înscris pentru acest eveniment. "Sper că este o glumă - una sinistră, incomensurabil de proastă. Dar, chiar și așa, cred că Politia Romana ar trebui să afle despre ea. Nu? Cine știe câți dintre cei care și-au anunțat participarea la această celebrare a grobianismului sunt, în realitate, pe deplin credincioși în odioasa zicere „femeia trebuie bătută, că știe ea de ce”? România. 2018. Țara care se vrea „ca afară”. Țara în care cineva anunță un concurs de bătut femei, la care câteva mii de indivizi își anunță participarea. Alba Iulia. România. 2018. Biată țară care meriți mai mult", a adăugat jurnalista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel