Concurentă "Insula Iubirii", după gratii: "Închisoare de maximă siguranță, cu criminale în cameră"

Mirela Baniaș a venit alături de Ionuț Gojman, la Insula Iubirii, pentru a-și testa relația și a scăpa de gelozie. Însă, printre flirturi, lacrimi de dor sau distracție până în zori, concurenta a scos la iveală o perioadă neagră din viața ei. 

"Am fost închisă într-o închisoare de maximă siguranță, la Gherla. Am stat în cameră cu criminale (...) Am muncit foarte mult, să ies mai repede de acolo. Un an am lucrat la spălătorie... și acum când spăl hainele îmi amintesc cât de tare mă dureau brațele", povestește Mirela.

A sacrificat totul de dragul soțului său de atunci și a stat în închisoare patru ani. Angajată a unei bănci din Cluj, aceasta avea acces la banii tuturor clienților. După ce a sustras o sumă importantă de bani, cu gândul de a-i pune la loc, pentru a-și ajuta partenerul să înceapă o afacere, totul s-a năruit pentru ea. 

"Prostia mea se plăteşte. Dacă eu nu eram aşa, nu ajungeam aici (...) Prejudiciul a fost de peste 100.000 de euro. Am pierdut tot (...) Am zis că măcar ca el să fie în liberate şi să vină la mine (...) A zis că nu poate să vină să mă vadă că nu are putere să vadă cum intru acolo", a mărturisit Mirela

Mirela Baniaș (35 de ani) și Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela Baniaș administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel