Comisia SRI a trimis Serviciului o scrisoare în cazul Hexi Pharma

[] []

23 mai 2016 / 11:44
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Comisia parlamentară de control al activităţii SRI a formulat şi trimis, luni, o scrisoare la Serviciul Român de Informaţii privind cazul Hexi Pharma, a declarat senatorul UDMR Verestoy Attila, secretar al comisiei.

'Problema de securitate naţională este de sănătate şi nu cazul Condrea, ci cazul Hexi Pharma. În acest sens, SRI a furnizat suficiente informaţii către beneficiarii legali, urmând ca aceia care sunt, conform legii, obligaţi să le valorifice să facă acest lucru', a precizat Verestoy Attila.

Potrivit senatorului UDMR, comisia a trimis deja scrisoarea către SRI şi aşteaptă un răspuns cel târziu marţi.

'S-a trimis şi în scris. (...) Cel târziu mâine aşteptăm un răspuns de la SRI', a spus Verestoy Attila. În legătură cu accidentul rutier în care ar fi murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, senatorul UDMR a spus că 'SRI este interzis să participe la aceste acţiuni ale procuraturii sau poliţiei'.

Mai mulţi membri ai Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI s-au reunit, luni, la Parlament, pentru a discuta situaţia referitoare la Hexi Pharma. Sunt prezenţi preşedintele comisiei, Georgian Pop, vicepreşedintele Octavian Popa, Verestoy Attila, Teodor Atanasiu, Radu Stroe. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22