Comisia SRI a trimis Serviciului o scrisoare în cazul Hexi Pharma

Comisia parlamentară de control al activităţii SRI a formulat şi trimis, luni, o scrisoare la Serviciul Român de Informaţii privind cazul Hexi Pharma, a declarat senatorul UDMR Verestoy Attila, secretar al comisiei.

'Problema de securitate naţională este de sănătate şi nu cazul Condrea, ci cazul Hexi Pharma. În acest sens, SRI a furnizat suficiente informaţii către beneficiarii legali, urmând ca aceia care sunt, conform legii, obligaţi să le valorifice să facă acest lucru', a precizat Verestoy Attila.

Potrivit senatorului UDMR, comisia a trimis deja scrisoarea către SRI şi aşteaptă un răspuns cel târziu marţi.

'S-a trimis şi în scris. (...) Cel târziu mâine aşteptăm un răspuns de la SRI', a spus Verestoy Attila. În legătură cu accidentul rutier în care ar fi murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, senatorul UDMR a spus că 'SRI este interzis să participe la aceste acţiuni ale procuraturii sau poliţiei'.

Mai mulţi membri ai Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI s-au reunit, luni, la Parlament, pentru a discuta situaţia referitoare la Hexi Pharma. Sunt prezenţi preşedintele comisiei, Georgian Pop, vicepreşedintele Octavian Popa, Verestoy Attila, Teodor Atanasiu, Radu Stroe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel