COLECTIV. Voiculescu: Niciun oraș din Europa nu ar fi fost pregătit

Guvernul tehnocrat a venit pe un val de emoție generat de incendiul din club Colectiv. Atunci, acuzațiile la adresa Guvernului condus de Victor Ponta venerau pe toate fronturile. 

Acum, ministrul Sănătății, tehnocratul Vlad Voiculescu, recunoaște că nicio altă țară din Europa nu ar fi fost pregătită pentru 100 de mari arși. 

”Eu nu cred că am fost pregătiți niciodată, nu cred că am fost pregătiți nici anul trecut și nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul către România că nu a fost pregătită pentru asta. Nicio altă țară și niciun al oraș din Europa nu ar fi fost pregătit pentru un număr atât de mare de răniți grav cu arsuri. Repet: niciun oraș din Europa nu ar fi fost pregătit pentru un număr de peste 100 de arși grav. Ca să vă dau un exemplu, la Viena, în Spitalul AKH, cel mai mare spital din Europa, există șase paturi pentru arși. Sigur, există și în alte spitale din Austria, dar niciun oraș, nici Londra, nici Viena, nici Parisul nu ar fi fost pregătit pentru un număr atât de mare de arși”, a spus ministrul Sănătății, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel