COD ROȘU BUZĂU. Cezar Preda, acuzații grave privind situația din Buzău

cezar preda
cezar preda

Cezar Preda lansează acuzații grave la adresa autorităților.

VEZI ȘI: DEMISII ȘOC în mass-media din România. Cine sunt jurnaliștii care și-au anunțat plecarea de la principalele televiziuni de știri

Liderul liberal buzoian afirmă că, pentru a nu mai avea bătăi de cap cu intervențiile asupra unor porțiuni de drum blocate de viscol, dar și pentru a proteja firmele care au câștigat licitațiile pentru deszăpezire, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat măsura de a închide toate drumurile județene și naționale pe întreaga durată a avertizării Cod Roșu, chiar și a celor care nu au fost niciodată închise, chiar atunci când căderile de zăpadă sau viscolul erau și mai puternice.

"Îi întreb pe buzoieni, de câte ori a fost necesară închiderea drumului Buzău-Ploiești sau Buzău-Brașov? Luni nu s-a vrut să se acționeze eficient, nu s-a dorit scoaterea pe teren a utilajelor de deszăpezire și nu s-a vrut asigurarea circulației, chiar cu antemergători care să deszăpezescă drumurile aflate în dificultate. Ca o consecință a incompetenței ministrului Transporturilor, a administratorilor drumurilor și a prefectului județului Buzău, buzoienii sunt ținuți în case o jumătate de zi, pentru ca aceia care au drept sarcină asigurarea circulației pe drumurile naționale și județene pe timp de iarnă să poată dormi liniștiți. Nu există nicio dramă mai mare pentru oameni decât aceea să fie ținuți acasă pe timp de iarnă, în timp ce autoritățile așteaptă, probabil, sosirea primăverii, pentru ca asfaltul să se curețe și să se usuce de la sine", a zis deputatul Cezar Preda, conform Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel