Clotilde Armand a blocat acordarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Clotilde Armand, consilier local sector 1 din partea USB, consideră prea mare suma de 10 milioane de lei care s-a propus să fie alocată de către administraţia locală pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Consiliul Local al sectorului 1 a respins joi un proiect de hotărâre privind acordarea acestei sume, Clotilde Armand explicând vineri, într-o conferinţă de presă, că USB a propus, în şedinţă, alocarea a 2 milioane de lei.

'Am făcut un compromis şi am spus: vă propunem acum să alocăm 2 milioane de lei pentru acest proiect şi pentru suma restantă de 8 milioane de lei să facem ceva ce mi se pare normal, o dezbatere publică. (...) Noi toţi de la USB considerăm că era o propunere rezonabilă, noi toţi am votat pentru, dar şi PSD şi PNL au blocat alocarea aceasta de 2 milioane de lei', a spus Clotilde Armand.

Ea a precizat că proiectul se va rediscuta, după ce USB s-a abţinut, iar PNL a votat împotriva alocării pentru Catedrală a 10 milioane de lei.

'Privind cele 10 milioane de lei au fost 11 voturi 'pentru', dar proiectul nu a trecut. Se va rediscuta', a completat Armand.

În replică, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a arătat că a fost o propunere a PSD de a se aloca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, în urma solicitării patriarhului Daniel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel