Claudiu-Emanuel Simion, la INA, Florian Udrea la Arii Protejate

Claudiu-Emanuel Simion a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Institutul Naţional de Administraţie şi va exercita şi atribuţiile preşedintelui INA, potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu.

Simion va exercita atribuţiile preşedintelui INA, care are rang de secretar de stat, până la numirea conducătorului acestei instituţii, conform deciziei şefului Executivului. Totodată, Florian Udrea a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate. Şeful Guvernului a mai decis eliberarea din funcţiile de secretari de stat a lui Cătălin Cosmin Olteanu - Ministerul Finanţelor Publice, a lui Cristian Cosmin - Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi a lui Vicenţiu-Mircea Irimie - Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social.

Pe de altă parte, Marius Nica, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Grindeanu, a fost desemnat să monitorizeze realizarea acţiunilor asumate de instituţiile responsabile pentru îndeplinirea condiţionalităţilor ex-ante prevăzute în Acordul de parteneriat, 'în scopul utilizării eficace şi eficiente a fondurilor europene structurale şi de investiţii'. Stadiul şi progresele înregistrate vor fi raportate lunar de către Marius Nica lui Sorin Grindeanu, conform unei alte decizii a şefului Executivului. Deciziile au fost publicate marţi în Monitorul Oficial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel