Claudiu-Emanuel Simion, la INA, Florian Udrea la Arii Protejate

DCNews Team / 16 mai 2017 / 19:47 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Claudiu-Emanuel Simion a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Institutul Naţional de Administraţie şi va exercita şi atribuţiile preşedintelui INA, potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu.

Simion va exercita atribuţiile preşedintelui INA, care are rang de secretar de stat, până la numirea conducătorului acestei instituţii, conform deciziei şefului Executivului. Totodată, Florian Udrea a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate. Şeful Guvernului a mai decis eliberarea din funcţiile de secretari de stat a lui Cătălin Cosmin Olteanu - Ministerul Finanţelor Publice, a lui Cristian Cosmin - Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi a lui Vicenţiu-Mircea Irimie - Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social.

Pe de altă parte, Marius Nica, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Grindeanu, a fost desemnat să monitorizeze realizarea acţiunilor asumate de instituţiile responsabile pentru îndeplinirea condiţionalităţilor ex-ante prevăzute în Acordul de parteneriat, 'în scopul utilizării eficace şi eficiente a fondurilor europene structurale şi de investiţii'. Stadiul şi progresele înregistrate vor fi raportate lunar de către Marius Nica lui Sorin Grindeanu, conform unei alte decizii a şefului Executivului. Deciziile au fost publicate marţi în Monitorul Oficial. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25