EXCLUSIV  Claudia Țapardel ar putea fi propusă comisar european pe Transporturi, după respingerea Rovanei Plumb

După ce Rovana Plumb a fost respinsă în Comisia Juridică pentru funcția de comisar european pentru Transporturi, pe motiv de integritate, premierul Viorica Dăncilă urmează să facă o nouă propunere. 

Ramona Mănescu, Viorica Dăncilă sau Luminița Odobescu sunt o parte din numele vehiculate că urmează a fi propuse pentru funcția de comisar european pe Transporturi. 

Potrivit informațiilor DCNews, un alt nume care se vehiculează pentru funcția de comisar european pentru Transporturi ar fi cel al fostului europarlamentar PSD Claudia Țapardel. 

Claudia Țapardel a fost europarlamentar PSD din 2014 până-n 2019, perioadă în care a fost membru în Comisia TRAN, pentru transport și turism. 

În prezent, Claudia Țapardel este unul dintre comunicatorii PSD din spațiul public. Nu este cunoscută a avea vreo problemă de integritate și, având în vedere experiența din Parlamentul European, nu s-ar putea pune nici problema de competență în transporturi. 

Europarlamentarul PSD a fost singurul care a reușit să formeze cel mai mare intergrup din Parlamentul European, convingând 150 de eurodeputați să i se alăture.

În Parlamentul European, Claudia Țapardel a fost ”colegă de bancă” cu actualul președinte al PE, fiind implicată în proiecte majore de la nivel european. 

Vezi AICI activitatea sa ca europarlamentar PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel