EXCLUSIV  Ciuvică: „Top 5 miniștri Guvern PSD-PNL”. Chirieac a adăugat un ministru / video

România acordă ajutor umanitar mai multor state în vederea gestionării epidemiei împotriva COVID-19
România acordă ajutor umanitar mai multor state în vederea gestionării epidemiei împotriva COVID-19

Mugur Ciuvică a făcut topul miniștrilor din Guvernul actual.

În direct, la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Miercurea neagră”, Mugur Ciuvică i-a nominalizat pe Marius Budăi, ministrul Muncii, Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății. A spus că sunt cei mai competenți miniștri. „De Adrian Chesnoiu, chiar și Petre Daea, care a fost cel mai bun ministru al Agriculturii, a zis că se pricepe în domeniu”, a adăugat Mugur Ciuvică.

„Cam ăștia sunt. În rest, sunt mulți pe din afară, atât la PSD, cât și la PNL”, a mai zis Mugur Ciuvică la DC News și DC News TV, în emisiunea „Miercurea neagră”.

Bogdan Chirieac, analist politic, l-a adăugat, la topul miniștrilor competenți, pe Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

VEZI AICI RĂSPUNSUL INTEGRAL:

VEZI ȘI: Ciuvică: Singurele proteste naturale în România. Oamenii au ieșit în stradă fără intervenția nimănui / video

Mugur Ciuvică a spus care au fost, în viziunea sa, singurele proteste naturale în România.

„Strada nu a existat nicăieri în România. Strada a existat doar când s-au combinat multe instituții pentru a face proteste”, a spus Mugur Ciuvică.

„Singurele proteste naturale în România au fost cele cu Raed Arafat și Traian Băsescu, în 2012, din Piața Universității, dar și acelea au fost micuțe”, a zis Mugur Ciuvică.

„Apoi, toate protestele au fost pe combinageală, de exemplu - Roșia Montană. Apoi a urmat Colectiv. Inițial au ieșit câțiva oameni, mai degrabă pentru compasiunea normală, fiind impresionați de situație, absolut normal, apoi a urmat protestul politic. Ce s-au gândit securiștii și Sorosiștii? Dacă scoatem 10.000 de oameni în stradă, Victor Ponta își dă demisia, lucru care s-a întâmplat”, a mai spus Mugur Ciuvică la „Miercurea Neagră” de la DC News și DC News TV.

„Au urmat protestele #Rezist care nu ar fi existat fără George Soros, fără Facebook, fără trei sferturi din presă, toată lumea a fost călare să pompeze în protestele acelea”, a adăugat președintele Grupului de Investigații Politice.

VEZI ȘI: Dragoș Tudorache, viitorul președinte USR-PLUS, spune Diana Tache pe surse / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel