EXCLUSIV  Ciuvică, pronostic privind viitorul lui Vlad Voiculescu după debarcarea de la Ministerul Sănătății

Mugur Ciuvică a spus ce crede că se va întâmpla cu Vlad Voiculescu după ce a fost îndepărtat de la conducerea Ministerului Sănătăţii. 

“Credeţi că Vlad Voiculescu va fi reabilitat, repus într-o funcţie înaltă sau sunt atât de supăraţi pe el pentru prostiile pe care le-a făcut, mai ales în sensul în care şi-a antagonizat toată presa, de o manieră absurdă, încât îl vor arunca la lada de gunoi a politicii?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră".

“Nu cred că se va întâmpla nimic important în politică. Nu ştiu dacă chiar la lada de gunoi, dar nici vreun mare şmecher aşa cum îşi doreşte el n-o să fie. Hai să vedem ce se va întâmpla la Hollywood, că el candidează la Oscar. Pe covorul roşu… poate o să vedem poze cu doamne, cu ţinute, cu rochii, cu din astea… Poate îl aşteaptă o carieră în zona de showbiz. Filmul e superpropagandistic, dar dacă e la Oscar, ce mai comentăm? Că nu ne pricepem la cinematografie. Dar dacă e apreciat, atunci e perfect”, a răspuns Mugur Ciuvică.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel