Ciutacu: Aş dori să fiu anunţat înainte să ne aresteze

foto: Facebook Victor Ciutacu
foto: Facebook Victor Ciutacu

Victor Ciutacu îşi doreşte, dacă nu deranjează „foarte tare”, să fie anunțat înainte să ne aresteze pe toți cei pe care nu ne încântă instituționalizarea homosexualității”.

„Poreclita corectitudine politică (cu ramificațiile ei cu tot) duce nebunia pe culmi greu de închipuit. După linșajul descreierat la adresa lui Ilie Năstase, pentru niște glume sexuale de autobază pe care le auzi la orice colț de stradă de pe Planeta Pământ, ștacheta s-a ridicat. Noua țintă se numește Margaret Court, fostă Smith, după mulți, cea mai proeminentă figură a istoriei tenisului feminin”, spune Ciutacu.

„Femeia asta, care are niște convingeri religioase ferme, nu e de acord cu vânturatele căsătorii homosexuale. Și o spune răspicat, anunțând că, în semn de protest față de susținerea manifestă pe care o acordă corporatist fenomenului, refuză să se mai urce în avionalele companiei naționale Qantas. Chestie de liberă opțiune și de liberă exprimare, nesancționabilă de nici un om sănătos la cap. Ei bine, dileala a ajuns până acolo încât s-a pornit valul schimbării numelui celei mai mari arene de tenis din Australia. Care, pentru imensele servicii aduse de împricinată tenisului și statului australian, e chiar Margaret Court.

Una peste alta, dacă nu deranjez foarte tare, aș dori măcar să fiu anunțat înainte să ne aresteze pe toți cei pe care nu ne încântă instituționalizarea homosexualității...”, îşi termină astfel mesajul Ciutacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel