Cioloş, despre scandalul interviului TVR: A fost stânjenitor!

Premierul Dacian Cioloş afirmă că a fost 'un pic stânjenitor' pentru el tot dialogul care a urmat deciziei TVR privind nedifuzarea interviului pe care prim-ministrul l-a acordat emisiunii 'Viaţa satului'.

'Eu nu comentez (...) decizia, ar fi fost ideal să nu se mai facă deloc emisiunea, pentru că dacă mi s-ar fi spus de la început că există acest risc, evident că nu mai făceam emisiunea sau (...) se putea spune mai devreme de lucrul acesta. (...) În sfârşit, e decizia televiziunii, pe care o respect. A fost un pic stânjenitor pentru mine tot dialogul acesta care a urmat deciziei respective', a spus premierul Cioloş, duminică, la Digi 24.

El a precizat că a răspuns invitaţiei de a acorda un interviu în emisiunea respectivă pentru a discuta agricultură.

'Trebuie să recunosc că a fost un pic stânjenitor pentru mine, pentru că am răspuns la o invitaţie, aşa cum am făcut-o de mai multe ori în ultimii ani, în calitate de fost ministru al Agriculturii, de comisar european pentru Agricultură. Am răspuns la invitaţie ca să discutăm despre ce s-a făcut anul acesta în domeniul agriculturii şi despre asta a fost discuţia acolo şi, sigur, şi eu am fost surprins să aflu sâmbătă seara, atâta timp cât înregistrarea a avut loc miercuri, să aflu sâmbătă că interviul nu va mai fi difuzat duminică (pe 27 noiembrie, n.r.) din motive de interpretare electorală', a mai spus Cioloş.

Televiziunea Publică a anunţat că a decis să amâne difuzarea, pe 27 noiembrie, a interviului acordat de premierul Dacian Cioloş emisiunii 'Viaţa satului', ţinând cont că este perioadă de campanie electorală.

Ulterior, Guvernul a anunţat printr-un comunicat de presă că premierul Dacian Cioloş nu este de acord ca interviul pe care l-a dat emisiunii 'Viaţa satului' să fie difuzat la o altă dată sau pe un alt canal al televiziunii publice şi nu autorizează nici difuzarea pe spaţiul de dezbatere electorală al vreunui partid politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel