EXCLUSIV  Cioloș, contrat dur de Remus Borza: Răspunsurile premierului referitoare la înstrăinarea pământului arabil

După ce România a rămas fără jumătate din suprafața totală arabilă, Dacian Cioloș a aruncat vina pe primarii din România. Analiza răspunsurilor premierului României referitoare la posibilul jaf de miliarde de euro din vânzarea terenurilor țării a fost făcută de Remus Borza, la DCNews Live. 

Conform răspunsurilor date de Dacian Cioloș la emisiunea lui Rareș Bogdan de la finalul lunii, de vină pentru vânzările masive de teren arabil către străini ar fi chiar primarii.

"Este un răspuns halucinant. În România vorbim de 3200 de primari nu de 2-3 primari. Nici un primar chiar și de bună-credință care n-a luat șpagă sau comision de la arab și de la străin n-a avut niciodată dimensiunea jafului la nivel național," a spus Remus Borza la DCNews Live. 

Totodată, Cioloș a mai afirmat în timpul emisiunii că în definitiv, străinii nu au cum să plece cu terenul din țară. Afirmația a fost taxată în aceeași manieră. 

A mai venit premierul cu încă un răspuns dezarmant. Nu pleacă cu el(cu pământul arabil n.r.), dar nici nu îl cultivă și ajungem să avem poziții de importatori și să îl vindem pe nimic," a continuat Borza.

Iată răspunsul lui Borza de la minutul 32:00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel