Ciolacu îi răspunde lui Iohannis: Mă așteptam la altceva. Nu a știut ce să spună

Marcel Ciolacu i-a răspuns lui Klaus Iohannis cu privire la acuzele președintelui despre „legi populiste” în contextul pandemiei de COVID-19, acuzându-l pe șeful statului că a revenit la „logica electorală”.

Ciolacu a precizat că aceste legi au fost votate de toate pardidele parlamentare, cu excepția PNL și a acuzat revenirea președintelui în „logica electorală”.

„Eu mă așteptam la un semnal de unitatea din partea președintelui României. Am constatat că lucrurile se întâmplă în aceeași logică electorală, exact ca data trecută.

Atunci când 'nu știm ce să spunem românilor, când nu avem o alternativă coerentă economică', PSD-ul este de vină”, a precizat Ciolacu care a adăugat că Parlamentul a fost nevoit în contextul pandemiei să voteze Guvernul Orban, un Guvern „fără nicio viziune”.

„Vreau să îi reamintesc președintelui că toate forțele României, mai puțin PNL, au votat acele legi populiste la care face referire. Nu se poate ca 'numai noi avem dreptate', 'numai eu și Guvernul meu știm ce e bine pentru români', 'numai eu și Guvernul meu gestionăm lucrurile și arătăm graficele și statisticile în funcție de cum dau bine la televizor'”, a conchis Ciolacu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel