Ciolacu a zis cine e Mirel din Turnu Măgurele

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent în studioul România TV unde a zis cine e Mirel din Turnu Măgurele. 

Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit faptul că a ascultat piesa Macarena și făcut referire la Mirel din Turnu Măgurele, comparându-i pe cei din AUR și USR cu acesta. 

„Dumneavoastră ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție, dumneavoastră ați văzut, a venit să aibă vreun dialog coerent, despre economie, despre ce se întâmplă în România? Eu nu spun că sunt toate lucrurile perfecte, dar cu o stabilitate politică am reușit în doi ani să fie investiții directe de 20 de miliarde. Am reușit să aducem o stabilitate macroeconomică (…)

Eu nu fac nicio diferență între Simion, Drulă, Barna, Cioloș. Spuneți ce au lăsat în țara asta, unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, au lăsat spitale în flăcări, zero fonduri europene, zero autostrăzi. Știți cu ce îi compar eu pe toți? Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate, le știu pe toate, dar nu vin cu nicio soluție.”, a spus Marcel Ciolacu.

„Ați ascultat Macarena? Rezonați cu mesajul domnișoarei Erika?”, a întrebat Victor Ciutacu. 

„Am ascultat. Îl descopăr pe Mirel.”, a spus premierul. 

„Unde e Mirel? La AUR sau la USR... Mirel ăla?", a întrebat Victor Ciutacu. 

„Toți grămadă, Forța de Dreapta reunită. Spuneți-mi și mie ce au făcut? Au fost decidenți.", a spus Marcel Ciolacu referindu-se la cei din USR.

„Spune ce vrei să faci, care sunt soluțiile pe care le ai.", a mai spus premierul, referindu-se la George Simion. 

 

”Macarena”, strigătul pe care îl are Erika Isac în lupta cu abuzatorii și prădătorii sexuali

”Macarena” Erikăi Isac este strigătul disperat pentru o lume fără abuzuri și hărțuire sexuală asupra femeilor. 

La 23 de ani, Erika Isac a reușit să atragă atenția tuturor cu unul dintre cele mai puternice mesaje rostite vreodată.

Cu un curaj aplaudat de majoritatea femeilor care au ascultat deja piesa "Macarena", noua piesa a Erikăi Isac, și un tupeu apreciat de bărbații care înțeleg profunzimea versurilor și mesajul puternic transmis de artistă, Erika Isac a pătruns în numai câteva zile la inimile publicului. 

Cine a ascultat piesa „Macarena” știe deja cine este Mirel din Turnu Măgurele. Cine nu, poate să afle dând play la melodie.

După piesa Macarena, nicio femeie nu ar mai trebui să se lase călcată în picioare de niciun Mirel. O femeie ar trebui să fie independentă. Să aibă un salariu cât de cât bun și dacă nu-i mai convine de Mirel, să plece. Să nu stea cu Mirel doar pentru un „acoperiș deasupra capului” și pentru „fericirea copilului” deoarece copilul crește și devine și el un Mirel obosit la rândul lui.

O femeie care toată viața nu s-a preocupat decât să facă tocană pentru Mirel și care a acceptat să îi pună ăla farfuria în cap pentru că ciorba nu e suficient de sărată, ar trebui să dea play la piesa Macarena. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel