“Cine-i Chefu’?”, ora nouă de difuzare! Foști concurenți "Exatlon", la bucătărie

În emisiunea “Cine-i Chefu’?”, săptămâna viitoare, foști concurenți "Exatlon" se întrec în bucătărie.

De luni, 30 iulie, cel mai fresh și spectaculos show culinar, "Cine-i Chefu'?" va putea fi urmărit începând cu ora 16:00, cu o ora mai devreme față de cum și-a obișnuit telespectatorii. Săptămâna viitoare, fanii "Exatlon" își vor putea revedea foști concurenți preferați, atât din Echipa Războinicilor, cât și din ce a Faimosilor, când vor concura în edițiile viitoare de la "Cine-i Chefu'?", pentru marele premiu de 1000 de Euro pus în joc.

Probele sub presiune, tensiunea creată între coechipieri, dar și dinamică show-ului îi va ține cu sufletul la gură pe telespectatori, timp de aproape două ore.

Reper gastronomic

Lansată la începutul acestei veri, emisiunea "Cine-i Chefu'?" (sub titlul original: „My Wife Rules"), a devenit rapid un reper gastronomic pentru telespectatori, dar și o modalitate inedită pentru aceștia de a se destinde în față micilor ecrane, show-ul îmbinând perfect entertainment-ul cu reality show-ul, schimbând totodată percepția în ceea ce privește cooking show-urile din România.

Nu ratați edițîi de colecție ale celui mai delicios show culinar, „Cine-i Chefu'?", de luni până vineri, de la ora 16:00, numai la Kanal D!

Vezi și: Dezvăluiri cu Chef Foa: Ce are mereu în frigider


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel