Cine este chestorul ameninţat de Băsescu

Traian Băsescu a ieşit public şi a ameninţat un chestor de Poliţie. Chestorul vizat de Băsescu Constantin Manoloiu, director la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Constantin Manoloiu a fost implicat în 2007 într-un scandal pentru suspiciunea că ar fi primit mită. În perioada 1998-1999 el ar fi pimit mită de 500.000 de dolari de la omul de afaceri iordanian Fathi Taher, în schimbul prelungirii vizei de şedere în România.

"Decizia de ieri a CC a fost generată de un chestor - să nu ne facem iluzii că ministrul de Interne nu a ştiut şi nu a fost aranjată cu el - i-a scris ministrului de Interne că cifrele nu sunt bune. Nu ştiu dacă e bine, domnul chestor. Aţi minţit ori înainte de organizarea referendumului, ori ieri. Or, un chestor... Mă tem că eu v-am făcut chestor. Nu ştiu dacă-i bine, domnul chestor", a spus Traian Băsescu.

"Pe data de 2, Ioan Rus a dat dispoziţia să blocheze decizia CC. Chestorul nu a făcut decât să se execute. Dar ei trebuiau să ştie următorul lucru: cazul Năstase. (...) Cred că domnul chestor nu a învăţat nimic din cazul Năstase", l-a ameninţat Băsescu pe Manoloiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel