Cine a fost Florin Condurățeanu. Moartea lui, asemănătoare cu a părinților: La acelaşi spital, la 10 luni diferență. Își publicase ULTIMUL articol azi dimineață

Captură Foto: Youtube Sinteza Zilei
Captură Foto: Youtube Sinteza Zilei

Cine a fost Florin Condurățeanu. Jurnalistul a murit luni, detalii cutremurătoare.

Florin Condurățeanu a MURIT. Mihai Gâdea, în lacrimi, în direct

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, 28 iunie 2021, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardiac, iar anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea, în direct la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei". 

O prezență plăcută cu fiecare apariție publică, pe un ton mereu sensibil, vorbind mereu despre iubirea de țară și de români, Florin Condurăţeanu a ascuns o adevărată dramă.

Florin Condurățeanu, mesaj profund în ULTIMUL său interviu pentru DC NEWS. Ce a spus despre România: Mi se rupe sufletul

Florin Condurățeanu s-a născut în anul 1950, într-o maternitate din București. El a venit pe lume în cel mai modern salon al spitalului, care dispunea de un aparat extrem de scump, pentru făcut ceai de coada șoricelului.

A început să vorbească la vârsta de 2 ani, atunci când, vorbind extrem de răgușit, părinții nu și-au dat seama ce a spus, potrivit catavencii.ro

Florin Condurățeanu are un fiu, pe Andrei, și o soție. 

Povestea cutremurătoare de viață. "I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. A făcut stop cardiac"

Florin Condurăţeanu a făcut dezvăluiri dureroase despre părinții săi și despre povestea de viaţă cutremurătoare pe care a avut-o. Părinţii jurnalistului au murit de tineri, la acelaşi spital, la o distanţă de 10 luni unul de celălalt.

"La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa.

I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, povestea Condurăţeanu la Antena Stars.

"De 15 ani nu i-am mai visat niciodată...", a încheiat el interviul de atunci. 

A publicat ultimul articol al său, chiar luni dimineața, cu câteva ore înainte să-și dea ultima suflare

"De un secol, Rapid driblează plictiseala", și-a numit Florin Condurățeanu ultimul articol pe care l-a publicat la Jurnalul.ro.

Florin Condurățeanu a fost personajul cheie care a ținut lumea la curent cu starea de sănătate a Corneliei Catanga, a lui Nelu Ploieșteanu, a Stelei Popescu și a multor alți artiști pe care i-a îndrăgit și pe care i-a promovat în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel