Christian Ciocan, concluzii după întâlnirea cu ministrul Vela: Nu-și va pierde locul de muncă

Rodica Mitu / 16 ian 2020 / 09:02 Salveaza PDF Comentarii

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza” a participat la întâlnirea cu Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.  

„La data de 15 Ianuarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc întâlnirea conducerii M.A.I. cu liderii organizațiilor sindicale ale polițiștilor.

Liderii Federatiei Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al I. Cuza" apreciază faptul ca această activitate a fost organizată din inițiativa ministrului de interne pentru identificarea de soluții în scopul eficientizării activității instituției.

În urma dialogului purtat, s-a reiterat faptul că niciun angajat MAI nu-și va pierde locul de muncă. Mai mult: deficitul de personal se dorește a fi acoperit din mai multe surse.

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza" a remarcat și afirmă disponibilitatea ministrului afacerilor interne, domnul Ion Marcel Vela pentru o comunicare coerentă și aplicată.

În acest context demnitarul a mai propus întâlniri periodice la acest nivel, într-un Consiliu consultativ sindical, pentru armonizarea tuturor părților implicate în modernizarea MAI”, a transmis Directorul de Comunicare și Purtătorul de Cuvânt al F.S.D.P.R, Comisar- șef de poliție Christian Ciocan.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26