EXCLUSIV  Chirieac, veste despre Voiculescu: A rămas mut domnul Ciuvică/ Tache: Asta mi se pare știrea

foto Facebook Vlad Voiculescu
foto Facebook Vlad Voiculescu

Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache au analizat ultimele alegeri din USR. 

”Eu zic să-i stricăm ziua domnului Ciuvică, doamna Tache! Să-i dăm vestea cea mare. Băiatul nostru de încredere, Vlăduț Vasilică, a fost ales președinte USR PLUS București și încă cu un scor fără echivoc: 62%, față de 38% cât a obținut contracandidatul domniei sale. Ce spuneți de asta?” a spus Bogdan Chirieac, în emisiunea ”Miercurea Neagră” de astăzi. ”A rămas mut domnul Ciuvică” a remarcat analistul politic. 

Jurnalista Diana Tache a precizat că nu are ce spune în plus față de colegii lui Vlad Voiculescu, acei colegi care ”reclamau foarte tare frauda”, ceea ce l-a făcut pe Bogdan Chirieac să râdă în hohote. ”Asta mi se pare știrea, faptul că colegii, actualmente subordonații lui Vlad Voiculescu, că așa e la ei, la ”Cluj”, fac plângeri peste plângeri. Frauda este aproximativ probată și i-a determinat pe colegii domniei sale să meargă în zona de acțiuni concrete, nu doar de declarații. Abia aștept momentul în care domnul Voiculescu va semna niște documente la Parchet” a spus Tache. 

”Cum văd un vot, cum îl fură, e un viciu”

”Faptul că-n orice alegeri în care participă USR se întâmplă o fraudă nu mai este o știre. Iar asta cu Voiculescu care va merge la Parchet, cu respect vă raportez că Parchetul din România nu are jurisdicție asupra USR - PLUȘ” a subliniat Bogdan Chirieac. 

Mugur Ciuvică a întărit: ”Chestia asta cu frauda devine o banalitate la USR, tot timpul se fură între ei, ori îi fură pe ceilalți. Când e un vot acolo, votul ăla îl fură. Cum văd un vot, cum îl fură, e un viciu. Dar problema e la Sănătate, unde a lăsat-o pe epilatoare, iar planul e următorul: să mufeze entități private la banii CNAS.”

Vlad Voiculescu a fost ales președinte al USR PLUS București. Contracandidat i-a fost Octavian Berceanu, comisar al Gărzii de Mediu. 

Vlad Voiculescu a fost ales președinte al filialei USR PLUS București cu un număr de 1224 voturi, reprezentând 62% din voturile valabil exprimate. Un număr de 1.979 de membri USR PLUS București au participat la alegerile pentru conducerea organizației municipale care au avut loc pe parcursul a trei zile, în intervalul 26-28 iunie 2021, arată un comunicat USR-PLUS. Contracandidatul său, Octavian Berceanu, a obținut 38% din voturile valabil exprimate (755).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel