Cezar Preda (PNL): Dacian Cioloș nu are nicio SCUZĂ

Cezar Preda
Cezar Preda

Președintele interimar PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, a afirmat, astăzi, că fostul premier Dacian Cioloș nu are nicio scuză că nu au fost reglementate incompatibilitățile și conflictul de interese în cazul aleșilor locali. 

”Astăzi veţi alege o conducere a Ligii Aleşilor Locali din judeţ, o ligă pe care PNL a convocat-o de două ori la Braşov şi căreia i-a promis multe conducerea PNL. Nimic din ce a promis conducerea PNL nu s-a realizat. În primul rând, acum un an şi jumătate, la Braşov s-a promis Codul de integritate al primarului, că vor cumula într-o singură lege toate incompatibilităţile şi toate poziţiile de conflict de interese existente în legislaţia românească, peste 200 de legi. N-au făcut asta. Şi aici, Cioloş nu are nicio scuză. Înainte de alegerile din toamnă, s-a convocat iar Liga Aleşilor Locali, promiţându-le încă o dată că vom face acest lucru. Nu s-a făcut nici atunci (...). E clar că până nu se rezolvă aceste lucruri, niciun primar nu va şti exact în ce situaţie se află atunci când semnează un document” a spus Cezar Preda. 

”O să o facă PSD-ul, nu noaptea”

Deputatul PNL a adăugat că ”Dacă nu am făcut-o noi, o să o facă PSD-ul. Nu noaptea, cum au încercat cu OUG 13, nu se schimbă asemenea lucruri noaptea, asemenea lucruri se dezbat în Parlament şi cred că legislaţia care îi priveşte pe aleşii locali să fie o legislaţie clară, corectă şi capabilă, să dea siguranţă fiecărui ales ca, atunci când ridică mâna sau când semnează un document, să ia o decizie corectă”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel