CExN PSD. Oana Zamfir, mesaj vehement pentru Tudose: Trebuie să plece

Oana Zamfir a lansat o întrebare înainte de ședința crucială a PSD care va începe luni la ora 16:00.

"Întrebarea la care trebuie să răspundă ei între ei și apoi să ne răspundă și nouă, ca să știm dacă se mai poate avea încredere în ei, este următoarea: cum au ajuns Grindeanu și Tudose premieri? A fost un compromis cu statul paralel? Sau statul paralel le capturează premierii și îi învârte cu cheița? Înainte de a-l da jos pe Tudose și a pune pe altcineva, să se facă această clarificare", a zis Oana Zamfir duminică seară, la Antena 3, în emisiunea realizată de Mihai Gâdea.

[citeste si]

Jurnalista a mai spus că premierul ar trebui să plece din fruntea Guvernului din cauza modului de a acționa până în prezent.

"După acțiunile sale, este clar că Mihai Tudose este un om al statului paralel. Din punctul meu de vedere, trebuie să plece din cauza acestui lucru și pentru felul în care și-a bătut joc de noi toți cu aces caz uluitor din Poliție", a mai zis Oana Zamfir.

Social-democraţii se reunesc luni în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, după ce mai mulţi lideri au solicitat în întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel