CEx PSD. Ciolacu nu exclude o moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a convocat Comitet Executiv al PSD, luni, pentru a stabili dacă partidul va depune o sesizare la CCR sau o moțiune de cenzură, după ce Guvernul și-a asumat răspunderea pe prioiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020.

„În ceea ce privește o eventuală sesizare la Curte, o decizie politică pe care doresc să o iau în cadrul partidului. O să vorbesc cu colegii mei astăzi să facem un Comitet Executiv în principal pe această temă în ziua de luni", a spus Marcel Ciolacu, după plenul din Camera Deputaților.

Întrebat dacă PSD va depune moțiune de cenzură după ce Guvernul și-a asumat răspunderea pe buget, Ciolacu a precizat că nu exclude această variantă.

„Nu este nimic exclus. Cred că ar fi cea mai stufoasă moțiunea de cenzură, dar în acest moment matematic vorbind există o majoritate. În primul rând să vedem forma. O să analizăm în detaliu să vedem exact ce cuprinde bugetul", a subliniat Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a anunțat că membrii partidului specializați în domeniul economic se vor reuni, miercuri, pentru a analiza bugetul.

„Urmează în cursul zilei de astăzi cu mai mulți colegi din domeniul economic să avem o ședință la partid și să parcurgem întregul buget", a conchis Ciolacu, informează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel