EXCLUSIV  Cerbul de Aur 2018. Smaranda Vornicu, program, premii și artiști surpriză: "Cele mai mari nume" - video

Descriere foto:

Invitată la Interviurile DCNews, Smaranda Vornicu, a vorbit despre desfășurarea ediției de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur, care va fi programul și ce premii va oferi juriul.

Program Cerbul de Aur

"Componenta centrală este concursul internaţional de interpretare. În acest an, avem un număr de concurenţi de 18, în finală, datorită calităţii celor înscrişi. În prima seară, se va interpreta prima piesă, în a doua seară, cealaltă piesă. Una este originală sau din repertoriul internaţional, cealaltă este obligatoriu în limba română, indiferent de ţară.

Vor fi recitaluri care vor aduce cele mai mari nume ale muzici româneşti la ora actuală: Delia, Horia Brenciu, Loredana Groza, Flaviu Teodosiu. Serile se vor încheia cu recitalurile unor artişti internaţional: în prima seamă, Amy Macdonald, în a doua, James Blunt. Va mai concerta şi o parte din juriu.

În a patra seară, este Gala Festivalului, extrem de bogată în artişti. Vor concerta The Motans, Carla's Dreams, iar seara va fi încheiată de Nicole Scherzinger", a spus directorul Festivalului internaţional Cerbul de Aur.

Premiile Cerbul de Aur

"Există marele trofeu, trei premii şi câteva premii speciale: Premiul Presei Festivalului, Premiul de Popularitate, pentru cea mai bună interpretare a unei melodii în limba română, Premiul Brasovului, Premiul Societăţilor Publice de Radio şi Televiziune", a mai spus jurnalista.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24