EXCLUSIV  Ce s-a întâmplat la biserică în primul weekend de relaxare / FOTO

Numeroşi creştini ortodocşi din România au participat, pentru prima oară după două luni, la Sfintele Slujbe.

Mai exact, Sfânta Liturghie a fost oficiată de către preoți în fața bisericilor. Credincioșii au luat parte la slujbă, respectând instrucțiunile autorităților.

Acest lucru s-a întâmplat și la Catedrala Ortodoxă din centrul Clujului. Atmosfera a fost una divină. A participat un număr mare de credincioși care au așteptat mai mult ca niciodată să ia parte la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Se anunța ploaie, dar oamenii au venit.

Slujba a decurs în cele mai bune condiții, neînregistrându-se incidente sau provocări. Spun acest lucru deoarece acum două luni, ultima slujbă săvârșită în fața Catedralei a iscat un mare scandal public din cauza unor instigatori, care și-au dat arama pe față cu afirmații ce, surpriză, nici până astăzi nu s-au dovedit. Dar ce mai contează...

Arc peste timp, la două luni distanță, probabil de rușine, provocatorii au lipsit sau au fost prezenți doar pentru câteva minute. Unii au făcut o poză de la depărtare și au plecat cu coada între picioare fugind ca cineva de tămâie instrumentând următorul atac împotriva bisericii.

Practic, asta e știrea zilei! Nu a fost niciun scandal!

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel