Ce-a păţit şoferul care se lăuda că se plimbă în timp ce "terminaţii" stau în casă

Poliţia l-a depistat pe şoferul care făcea live pe Facebook la volan, lăudându-se că el se plimbă cu 200 la oră în timp ce "terminaţii" stau în casă. 

"Lauda de sine, nu miroase-a bine! „Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe afară…și voi, la bloc, închiși! (…) Uitați și voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteți niște **, ** și noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”

A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe facebook, live de care am aflat și noi. A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei(nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului).

Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta era invalid. S-a ales și cu dosar penal. Cum s-o spunem mai bine, pe înțelesul tuturor?", transmite Poliţia Română într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel