Ce a pățit liderul ALDE după episodul "Manifestație nazistă, niște cretini!"

Vicepreședintele ALDE, Cătălin Beciu, politicianul care și-a pus protestatarii în cap după ce le-a scris un mesaj pe Facebook, a făcut un anunț important.

Cătălin Beciu a spus că a trecut pe persoană fizică pentru că se pare că funcțiile îi impun o autocenzură pe care nu știe să o gestioneze.

"Veşti bune pentru un trust de presă: am trecut "pe persoană fizică", deocamdată. De ce? Păi, se pare că funcțiile îmi impun o autocenzură pe care nu ştiu să o gestionez.

Aici, în spațiu virtual, vreau să spun ce gândesc. Liber, aşa cum au făcut-o şi cei care m-au înjurat. Le-am răspuns? Nu. (...)

Cred sincer că mi-a scăpat accelerația. Scârbă, nazişti... A fost mult, întradevăr. Multă lume îmi spune ca sunt astringent, atunci când scriu. Aşa o fi. Totuşi, stimulii au rolul lor. Si da, mă înfurii uşor.

Nu pot sa văd cum urlă niste oameni "puşcărie!!!", de dimineața până seara, referindu-se şi la mine. Nici când sustin că aştia din partide trebuie să fie arestați la grămadă, că fură cu toții. Eu, de pildă, nu fur. Pe bune, cred că ce au făcut ei e mult mai grav decât ce am scris eu, pe o păginuță, stând în casă, reacționând la ceea ce scandau nişte domni şi doamne, la un marş neautorizat, pe o stradă ocupată", a scris Cătălin Beciu pe Facebook.

[citeste si]

"M-a uluit susținerea pe care am primit-o, în mediul ăsta virtual, atât de blamat. Mă gândeam că lumea e mai rece. Nu e. Mulțumesc. Fireşte, m-a uluit şi cât m-au înjurat ăia de mi-au trimis 808 cereri de prietenie. Mă rog... Ùna peste alta, pe bune, limbajul meu a fost nepotrivit. Şi catalogatea eronată. Nazismul e altceva.

Dar, aşa cum ei strigau că suntem hoți, cu toții, deşi nu este adevărat, sau "D-N-A, să vină să vă ia!...", sau " la puşcărie!", sigur că spontan, sigur că nevinovat, aşa şi nouă, celor care suntem de acord cu amnistia, ne mai pot ceda nervii", a mai zis politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel