Cazul Anda Maleon - găsită spânzurată. Ce surprinde la fotografiile ei

Anda, soția profesorului Bogdan Maleon, a fost găsită spânzurată cu urme de violență pe corp. Din acest motiv, anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere. Cei doi soți au fost găsiţi spânzurați în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

Anda Maleon era o femeie în vârstă de 38 de ani căreia în plăcea să călătorească. Ea are foarte multe fotogafii realizate din vacanțele în care a fost. Surprinzător este faptul că în nicio poză nu apare alături de Bogdan Maleon, soțul ei.

Acum, prietenii Andei Maleon sunt înmărmuriți de durere și nu le vină să creadă că femeia a putut sfârși într-un mod atât de brutal.

[citeste si]

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Anda! Vestea plecării tale dintre noi ne-a răvășit! Drum drept spre lumină, draga noastră colegă!", "O fiinta calda, eleganta, discreta, asa cum foarte putini exista. O colega extraordinara. Pacat, draga Anda, mare pacat. Refuz sa accept aceasta realitate nedreapta. In sufletul meu, continui sa existi!", "Drum lin în lumină, draga mea, neprețuită Anda! De ore întregi tot aștept o știre, ceva, să spună cineva că nu e adevărat. Nu pot să cred! Condoleanțe familiei!"; "Încă nu realizăm că este adevărat, prea crud sfârsit, Dumnezeu să te odihnească, suflet blând !Vei rămâne în amintirea noastră, Anduța!"; "Condoleante! Nu pot sa cred. Pur si simplu nu pot sa cred" - au fost mesajele primite pe pagina de Facebook a Andei Maleon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel