Caz ȘOCANT în Mureș. Un tânăr de 18 ani și-a înjunghiat iubita chiar de ziua ei. A mințit-o că vrea să-i dea un cadou

Foto: IPJ Botoșani
Foto: IPJ Botoșani

Un tânăr din Mureș și-a înjunghiat iubita chiar de ziua ei.

Caz șocant în Mureș. Un adolescent de 18 ani și-a înjunghiat iubita chiar de ziua ei de naștere, transmite ProTv.ro. Se pare că tânărul ar fi chemat-o pe fata de 16 ani pentru a-i da cadoul de ziua ei, dar din motive necunoscute a înjunghiat-o. După gestul necugetat el a fugit speriat într-o benzinărie.

„A fost un eveniment în familie. Fata era cu bunica sa și cu sora, sărbătoreau ziua ei de naștere. După ce au servit masa festivă, băiatul a chemat-o pe fată să-i dea un cadou și după câteva minute urcă sus plin de sânge și strigă că: „Zsolti, Zsolti m-a înjunghiat.”, a povestit Szakacs Bela, primarul comunei Suplac.

Poliția a fost alertată de către angajații benzinăriei. Ei l-au văzut pe tânăr agitat și li s-a părut suspect acest fapt. Copila avea mai multe plăgi tăiate pe față și pe gât.  Rudele fetei au chemat ambulanța, iar adolescenta a fost dusă la spital și operată de urgență. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă, iar suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel