Cătălin Striblea, oripilat: Cocalarul nu se poate abține

Jurnalistul B1 TV, Cătălin Striblea, a lansat un atac dur la adresa acelor români care nu știu să aprecieze moștenirea culturală lăsată acestui popor de marile noastre genii, după ce a văzut o fotografie realizată în Târgu Jiu.

"Cocalarul nu se poate abtine. Daca nu avea poza cu femeia lui si de pe unul din scaunele Mesei Tacerii nu avea ziua buna. Iar ceva mai devreme isi pusese si berea pe masa ca doar de aia e facuta. Unii oameni nu merita cadouri de la Brancusi. Iar primaria din Targu Jiu e prea generoasa cand crede ca un simplu afis si bunul simt o sa opreasca lumea sa stea la Masa ca la Carciuma", a scris, duminică, Cătălin Striblea pe contul său de socializare, unde a publicat și fotografia care i-a provocat reacția dură.

Față de cele semnalate de Striblea, un internaut a ținut, însă, să precizeze că "exista semne care interzic in mod expres si explicit urcarea cu picioarele pe scaune de la Masa Tacerii, m-am uitat eu atent la ele acum exact o saptamana cand a fost acolo cu copilul si sotia".

Cum arăta o zi din viața lui Constantin Brâncuși - File de istorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel