Casa de avocatură a vedetelor, atacată de hackeri

Hacker
Hacker

Siteul firmei de avocatură Grubman Shire Meiselas & Sacks, folosită de vedete de top, inclusiv Rod Stewart, Lil Nas X și Robert De Niro, a fost atacat de hackeri.

Aceştia susțin că au sustras 756 de gigabyte de date, inclusiv contacte și e-mailuri, relatează BBC. Infractorii cibernetici cer bani și au prezentat o captură de ecran a unui contract al Madonnei. Firma de avocatură din New York spune că și-a notificat clienții și că lucrează cu experți în securitate cibernetică.

Nu se știe ce sumă cer hackerii și dacă firma de avocatură negociază cu ei. Robert De Niro este unul dintre clienții Grubman Shire Meiselas & Sacks.

Ce a anunţat firma de avocatură

Firma de avocatură a declarat într-un comunicat de presă: "Putem confirma că am fost victimele unui atac cibernetic. Am notificat clienții și personalul nostru. Am angajat experți în acest domeniu și lucrăm pentru a rezolva problemele. "

Site-ul companiei afișează doar un logo, dar înregistrările site-ului arată o listă de clienți de peste 200 de persoane și companii de top. Printre muzicieni se numără Sir Elton John, Barbra Streisand, Barry Manilow, Rod Stewart, Lady Gaga, Lil Nas X, The Weeknd, Madonna, U2 și Drake. Alți clienți sunt Andrew Lloyd Webber, Priyanka Chopra, Robert De Niro, Sofia Vergara, Activision, Inc, Sony Corp, LeBron James și Mike Tyson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel