EXCLUSIV  Carmen Dan - Mihai Tudose SONDAJ DEMISIE. Paradox după votul pentru Despescu

După declarația de presă a ministrului Carmen Dan privind acceptul semnat de chestorul Cătălin Ioniţă pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Române, DC News a lansat un sondaj cu miză politică.

"Cine ar trebui să își dea demisia după scandalul privind Poliția Română?", a fost întrebarea adresată cititorilor. Răspunsurile au arătat astfel:

Carmen Dan 48,78% (12102)

Mihai Tudose 51,22% (12706). Așadar, publicul DC News consideră că Mihai Tudose ar trebui să-și dea demisia, dar - după cum puteți vedea - scorul este foarte strâns, părerile fiind împărțite.

(w670)

Rezultatul arată că premierul a fost pe o poziție greșită în momentul în care a felicitat Poliția Română pentru că a prins agresorul în "două zile". Fiind revoltă populară, într-un astfel de caz, publicul cere satisfacție prin demiteri și demisii, înlocuirea lanțului de comandă.

Poziția lui Mihai Tudose privind Poliția Romană a trimis votanți către Carmen Dan. Ceea ce trebuie precizat este că deși sondajul DC News de joi arăta că Bogdan Despescu nu ar trebui demis, 50.000 de oameni exprimându-și opinia în circa 30 de ore, iată că nu a mai fost aceeași mobilizare și în cazul premierului care a zis că nu îl schimbă pe șeful Poliției Române.

Carmen Dan a prezentat "dovada" acceptului semnat de chestorul Cătălin Ioniţă

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat joi seară "dovada" acceptului semnat de chestorul Cătălin Ioniţă pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Române, în situaţia în care premierul ar fi decis să accepte propunerea de eliberare din funcţie a chestorului Despescu (şeful Poliţiei Române).

[citeste si]

"Am aici dovada acceptului exprimat de chestorul Cătălin Ioniţă pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Române, în situaţia în care premierul ar fi decis să accepte propunerea de eliberare din funcţie a chestorului Despescu. Acest acord a ajuns şi la domnul prim-ministru. Sintetizând, avem pe de o parte, documente şi pe de altă parte, vorbe. Acordul a fost semnat de chestorul Cătălin Ioniţă marţi, înaintea anunţului public pe care l-am făcut, referitor la propunerea de demitere a actualului şef al Poliţiei Române", a susţinut Dan, într-o declaraţie de presă la sediul MAI.

Ea a precizat că poate înţelege "dubla poziţionare sub presiune" a chestorului Cătălin Ioniţă, dar a respins acuzaţia că l-ar fi minţit pe premierul Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel