Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Alexandra Măceşanu mamei sale

Mihai Ciobanu / 05 sep 2019 / 17:23 Salveaza PDF Comentarii

Mama Alexandrei Măceşanu a povestit care au fost ultimele cuvinte pe care le-a schimbat cu fata sa înainte ca aceasta să dispară.

Mama Alexandrei Măceşanu a povestit care a fost ultima discuţie pe care a avut-o cu fata sa înainte ca aceasta să dispară. Femeia a spus şi unde plecase Alexandra în acea zi.

"Când a plecat eu eram la serviciu. Nu am mai ştiut dacă ea a ajuns la Caracal. Urma să se întâlnească cu un băiat şi apoi să se ducă la repetiţie la dansuri. Dar când a fost să sune băiatul respectiv, nu s-au întâlnit. Ea nu a mai răspuns la telefon. Seara când am venit de la serviciu şi am văzut că nu a ajuns acasă am început să mă îngrijorez", a povestit mama Alexandrei.

Întrebată care a fost ultima discuţie pe care a avut-o cu Alexandra, mama fetei a spus: "Am sunat-o la 9.05 de la serviciu şi am întrebat-o: 'ce faci, mami?' 'mă pregătesc'. 'bine mami, ai găsit bănuţii?' - că eu îi lăsam bani; 'da, mami, i-am găsit'. Am întrebat-o ce face cea mică şi i-am spus: 'te pupă mami, să ai grijă ce faci'. Exact aşa i-am spus. Aşa îi spuneam mereu. A răspuns: 'bine mami, o să am grijă'. Aşa s-a încheiat".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27