Caramitru: USR şi AUR se sparg. România intră în Schengen

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a făcut o serie de predicţii.

"Trei știri pe ziua de azi:

- intram in Schengen in următoarele 5-6 luni. E aproape sigur. A declarat asta ministrul de externe al Franței la Bucureşti. Ei conduc președinția rotativă a UE - si nu ar fi spus asta dacă nu știau ca pot forța decizia. Contextul geopolitic ne ajuta enorm (ca de obicei), mulțumim “inteligentului” Putin

- AUR se sparge. Lavric si Târziu vor sa ii dea afara pe Simion si Georgescu. Lavric s-a proclamat subit pro UE si NATO. Doamne ajuta sa se spargă in bucăți

- USR se sparge si el. Asta e mai nasol. Dacian zice ca dacă nu e fix cum zice el, sa controleze partidul prin comitete puse de el nevotate de membri, își da demisia. Deci va pleca cumva si va ajunge Drula Presedinte. E nasol ca se sparg in bucăți - dar au nevoie de un lider acolo care aduce voturi, singurul cu potențialul asta e Drula. Însă net net nu e bine deloc.

Deci 2 bune, una rea. Asta e", transmite Andrei Caramitru pe Facebook.

Citeşte şi: Barna, reacție după ce Cioloș a amenințat cu demisia

Dan Barna a reacționat după ce Dacian Cioloş a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte al USR dacă vor fi respinse o serie de reforme care conţin schimbări radicale.  

Dan Barna, fostul președinte al USR, a reacționat la Digi24 în urma anunțului făcut de președintele partidului, Dacian Cioloș, care a cerut conducerii USR să îi voteze până luni un program cu modificări radicale ale statului, în caz contrar urmând să demisioneze.

"A fost o surpriză pentru colegii din biroul național"

"Am avut o surpriză în ședința de birou național, președintele partidului, conform statutului, a prezentat un program al domniei sale, cu mai multe puncte de vedere legate de cum ar trebui făcute diverse modificări în cadrul structurii și funcționării partidului. Elementul surprinzător însă a fost când a zis că dacă nu se votează acest program își va da demisia. A fost într-adevăr o surpriză pentru colegii din biroul național pentru că e un președinte proaspăt ales și ne așteptam să discutăm despre program și strategia USR pentru a confirma alternativa de partid de opoziție consistent pe care o reprezentăm", a declarat Dan Barna.

"Poziția lui Dan Barna a fost susținută în proporție de peste 90%"

"Cu excepția unor elemente de management intern, care din păcate sunt irelevante pentru cetățenii României, toate propunerile legate de poziționarea politică a USR-ului au fost susținute în unanimitate în biroul național. Adică poziția președintelui a fost susținută în proporție de peste 90%", a mai spus Barna la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel