Cannabisul, la fel de uşor de cumpărat ca un telefon mobil. "Nu va fi un bârlog al opiului"

 Cannabisul, la fel de uşor de cumpărat ca un telefon mobil. "Nu va fi un bârlog al opiului" /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Cannabisul, la fel de uşor de cumpărat ca un telefon mobil. "Nu va fi un bârlog al opiului" / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O companie din Germania vrea să creeze un Starbucks al canabisului, care să ofere o gamă completă de produse legate de marijuana, precum tincturi și gume comestibile.

Vrem să înființăm în Germania un lanț de magazine cu un nivel identic de calitate, ceva care emană profesionalismul unui Apple Store. Acesta nu va fi un bârlog de opiu., a spus Lars Müller, conform Financial Times.

Müller este directorul executiv al Synbiotic, un lider în sectorul canabinoizilor, care investește de la cultivatori la cercetători și distribuitori. Este un sector aflat în plină dezvoltare din Germania. Mai mult, prețul acțiunilor Synbiotic s-a dublat la sfârșitul lunii trecute atunci când cele trei partide din noul guvern de coaliție al Germaniei au spus că plănuiesc să legalizeze canabisul.

Noul Guvern are în vedere legalizarea canabisului

Potrivit sursei citate, decriminalizarea ar putea aduce statului un beneficiu net de 4,7 miliarde de euro pe an, inclusiv 2,8 miliarde de euro din venituri fiscale si 1,36 miliarde de euro din economii la costurile politiei si ale procedurilor legale, potrivit unui studiu recent realizat de Universitatea Heinrich Heine din Dusseldorf.

Vânzarea controlată a canabisului către adulți în scopuri recreative în magazinele autorizate asigurând protecția minorilor.

Până acum, intențiile exacte ale guvernului rămân neclare: ar permite vânzarea controlată a canabisului către adulți în scopuri recreative în magazinele autorizate asigurând protecția minorilor. Coaliția va revizui măsura în patru ani.

Dar planul s-ar putea dovedi totuși a fi un precedent care schimbă jocul pentru afacerea globală de cultivare și vânzare de marijuana, unul care va fi urmărit îndeaproape de alte țări care au în vedere liberalizarea legilor lor privind drogurile. ⁠

De asemenea, noul Executiv al Germaniei își propune să elimine treptat cărbunele până în 2030 și să aibă cel puțin 15 milioane de mașini electrice pe drumuri până în același an. Totodată, noul Guvern are în vedere și vaccinarea obligatorie împotriva Covid-19, pe fondul creșterii numărului de cazuri din țară.

Citește și „Guvernul Semafor“ din Germania își propune legalizarea canabisului, renunțarea la cărbune și vaccinarea obligatorie


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel