EXCLUSIV  Candidat surpriză la prezidențiale. Sergiu Andon: E mai atrăgător de simpatii decât Iohannis sau Cioloș

Bogdan Cotigă / 19 feb 2019 / 22:08 Salveaza PDF Comentarii
Andon
Andon

Avocatul Sergiu Andon spune că motivele candidaturii lui Kovesi pentru funcția de procuror european are mai degrabă scopul de a o lansa drept candidat la alegerile prezidențiale.

"Eu cred în ipoteza că tot jocul acesta (n.r. al candidaturii Codruței Kovesi la funcția de procuror european) s-a făcut, nu de dragul magistraturii, sau de dragul statului de drept, ci este un mic purgatoriu, o mică spălătorie de imagine pentru doamna Kovesi care apare la acest moment drept controversată. Apoi, cu aureola de candidat sau de deținător al funcției, doamna Kovesi să se poată întoarce drept candidat în alegerile prezidențiale", a spus Andon, pentru DC News

Kovesi, candidat mai bun decât Iohannis

 

"Dacă privim din punct de vedere politic, partea de dreapta a electoratului nu are un candidat serios, credibil sau antrenant de simpatii și nici nu se prefigurează un astfel de candidat. Așa că, într-o astfel de criză de candidați, spălătoria aceasta de imagine, și reîntoarcerea doamnei Kovesi pe un cal alb... o face un candidat cât de cât mai atrăgător de simpatii decât actualul președinte Iohannis sau decât Cioloș", a adăugat Andon.      

VEZI ȘI:

Toader, OUG procuror european. Sergiu Andon observă un lucru important

Dragnea, precizare despre Răzvan Cuc înainte de CExTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23