CANDIDAT PREZIDENȚIALE OFIȚER ACOPERIT. Cristoiu, acid cu Băsescu: Se discreditează

cristoiu ion dece
cristoiu ion dece

Jurnalistul Ion Cristoiu crede că președintele Traian Băsescu s-a discreditat când a aruncat "fumigena" privind devoalarea unui candidat la Președinție care a fost ofițer acoperit.

"Ofiţer acoperit al SRI ar însemna o bizarerie. Presupunând că Ponta este ofiţer acoperit, înseamnă că premierul face altceva decât îi cere democraţia.

Dacă e vorba de ultimii zece ani, ar însemna că domnul Băsescu dezvăluie că în mandatul său se întâmpla ceva înfiorător. Că am avut miniştri, parlamentari şi şefi de partide care au depus jurăminte, dar au ascultat ordinele generalilor de servicii. În calitatea de şef de stat îl discreditează, nu are voie să arunce fumigene. Nu e un simplu cetăţean. Nu poţi spune că în România au existat demnitari cu o dublă-comandă, ascultau şi de serviciile pe care domnul Băsescu le-a reformat.

Am atras atenţia că nu mă interesează candidaţii, ci că în ultimii zece ani aceşti candidaţi n-ar fi acţionat în interes public. SRI şi SIE au alte interese?", a declarat Ion Cristoiu în ediția de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv.

Președintele Traian Băsescu a avertizat marți că va divulga numele candidatului la Președinție care a fost ofițer acoperit, dacă acesta nu o va face din proprie inițiativă înainte de scrutinul din toamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel