EXCLUSIV  Când a primit Ciutacu cel mai important mesaj: Anunțul a fost făcut pe pagerul pe care îl aveam de la serviciu

Scutaru Cristina / 15 iul 2018 / 16:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mana și Victor Ciutacu împlinesc 23 de ani de căsătorie.

Soția jurnalistului a marcat acest moment printr-un mesaj de suflet: ”Eram vai de capul nostru, băteam împreună spre 100 de kile, mai aveam și arsuri de gradul doi după săptămâna de miere petrecută înainte, la mare, și ne era groază când mai venea cineva să ne ia în brațe și să ne felicite. Că noi eram cu Bioxiteracor, mici pinguini care își apropiau brațele de corp cu efort și dinții strânși.

Dacă nu s-a spart când era de porțelan, eu zic că i-am pus armături serioase și e foarte rezistentă. Peste doi, e de argint. Între timp, ne-au crescut niște ochelari de vedere și-un copil de care suntem foarte mândri și în care ne regăsim. Că e al nostru. Deci 23 de ani azi și continuăm să numărăm, după un tipar tradițional, expirat în societatea actuală”.

 

(w670)

 

Reluăm un interviu pe care Victor Ciutacu l-a acordat pentru DC News în care veți descoperi un om minunat și un familist convins ce se ascunde uneori sub un zâmbet ironic.

DC News: Cum ați cunoscut-o pe soția dumneavoastră?

Victor Ciutacu: Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală și modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii. A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câțiva prieteni și câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, și ne-am simțit foarte bine, ca niște oameni la un chef, nu ca la o nuntă.

DC News: A fost o cerere specială în căsătorie sau totul a venit de la sine?

Victor Ciutacu: Nu a fost o cerere specială în căsătorie. A fost o chestie care a decurs firesc. Am fost colegi de facultate, am stat mai tot timpul împreună și, după ce am terminat facultatea, întrebarea a fost: când ne căsătorim? Nu a fost cu momente romantice și cu cai albi.

DC News: Vă mai amintiți momentul când ați devenit tătic?

Victor Ciutacu: Îmi amintesc foarte bine. S-a întâmplat într-o zi de 16 august, a doua zi după aniversarea soției mele. Așa a fost dat să fie. Pe vremea acea, nu era în mare vogă ca tăticii să se uite la nașterea copiilor. Eram noi niște copii. Țin minte că am ajuns la maternitate și acolo era doctorița care m-a văzut că sunt agitat. M-a întrebat dacă sunt fumător și când i-am zis că "da", m-a trimis acasă să aștept acolo vestea. La vremea respectivă, nu aveam telefon mobil, iar anunțul a fost făcut pe pagerul pe care îl aveam de la serviciu. A fost o surpriză pentru că noi ne așteptam să fie fată, iar mesajul primit a fost: "A venit pe lume Vlăduț". Stăteam și mă uitam și nu îmi dădeam seama. După aceea, mi-am amintit că ne gândisem să alegem un nume de băiat, așa de rezervă... în caz că.

(w670)

 

DC News: Cum ați reușit să vă țineți familia departe de presă și de scandaluri?

Victor Ciutacu: Soția mea este extrem de discretă, nu este persoană publică și nici nu își dorește să devină. Atunci când vrei, poți să îți ții familia departe de circul mediatic. În plus, nu simțim nevoia să împărtășim cu nimeni momentele noastre frumoase atunci când suntem împreună. Eu și Mana ieșim foarte des, dar nu acolo unde presa tabloidă are nevoie să caute în viețile oamenilor. În rest, suntem o familie normală. Dacă mi-aș fi petrecut viața prin cluburile de noapte, poate că rupeam și eu paginile ziarelor tabloide. Am o viață normală de familie și nu constitui un subiect pentru presa mondenă.

DC News: Care este cel mai frumos cadou pe care vi l-a făcut soția dumneavoastră?

Victor Ciutacu: Copilul. Poveștile materiale nu contează și nu au nicio valoare. Lucrurile banale reprezintă bucuria momentului, iar bucuria perenă este copilul nostru, Vlad.

Interviul integral îl găsiți aici.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24