Victor Ciutacu, interviu despre familie. Cea mai frumoasă surpriză din viața lui: "Așa a fost să fie"

Pe Victor Ciutacu îl vedeți în emisiunea pe care o realizează la România TV, "Ediția de seară", dar știți prea puține lucruri despre familia lui. S-a căsătorit în urmă cu 19 ani, iar fericirea și dragostea nu au dispărut din căminul său odată cu trecerea timpului. Ba din contră! Speranțele de odinioară par să se fi confirmat, iar marea certitudine a relației lor este Vlad, copilul lor, după cum recunoaște chiar  realizatorul TV. Victor Ciutacu a oferit pentru DC News un interviu în care veți descoperi un om minunat și un familist convins ce se ascunde uneori sub un zâmbet ironic.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Radu Paraschivescu (Digi24) vorbește despre concedierea jurnalistei Ana Iorga Mihail


DC News: Cum ați cunoscut-o pe soția dumneavoastră?

Victor Ciutacu: Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală și modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii. A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câțiva prieteni și câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, și ne-am simțit foarte bine, ca niște oameni la un chef, nu ca la o nuntă.

DC News: A fost o cerere specială în căsătorie sau totul a venit de la sine?

Victor Ciutacu: Nu a fost o cerere specială în căsătorie. A fost o chestie care a decurs firesc. Am fost colegi de facultate, am stat mai tot timpul împreună și, după ce am terminat facultatea, întrebarea a fost: când ne căsătorim? Nu a fost cu momente romantice și cu cai albi.

DC News: Vă mai amintiți momentul când ați devenit tătic?

Victor Ciutacu: Îmi amintesc foarte bine. S-a întâmplat acum aproape 17 ani, pe 16 august, a doua zi după aniversarea soției mele. Așa a fost dat să fie. Pe vremea acea, nu era în mare vogă ca tăticii să se uite la nașterea copiilor. Eram noi niște copii. Țin minte că am ajuns la maternitate și acolo era doctorița care m-a văzut că sunt agitat. M-a întrebat dacă sunt fumător și când i-am zis că "da", m-a trimis acasă să aștept acolo vestea. La vremea respectivă, nu aveam telefon mobil, iar anunțul a fost făcut pe pagerul pe care îl aveam de la serviciu. A fost o surpriză pentru că noi ne așteptam să fie fată, iar mesajul primit a fost: "A venit pe lume Vlăduț". Stăteam și mă uitam și nu îmi dădeam seama. După aceea, mi-am amintit că ne gândisem să alegem un nume de băiat, așa de rezervă... în caz că.

DC News: Aveți un secret al căsniciei perfecte ținând cont că vorbim despre aproape 20 de ani de căsătorie?

Victor Ciutacu: Nu este niciun secret... poate comportamentul normal al ambilor. Niciunul nu este vedeta familiei și nici finanțatorul familiei. Suntem o familie normală și ne comportăm ca atare. Probabil de aceea durează. Într-o lume în care lumea divorțează, poate că doi oameni care stau de mai bine de 19 ani împreună... pare bizar. De asemenea, mai ține și de educație și de ce ai văzut acasă. Eu cred că acesta este comportamentul normal, nu mi se pare că fac nimic deosebit.

DC News: Cum împăcați viața de familia cu ritmul alert în care lucrați?

Victor Ciutacu: Chestia asta se întâmplă de 19 ani. A devenit deja rutină. Nu fac niște eforturi nebunești. Se poate găsi și un echilibru în ritmul acesta alert. Ne-am obișnuit unul cu programul celuilalt. Când suntem acasă, ne vedem de viața de familie.

DC News: Cum ați reușit să vă țineți familia departe de presă și de scandaluri?

Victor Ciutacu: Soția mea este extrem de discretă, nu este persoană publică și nici nu își dorește să devină. Atunci când vrei, poți să îți ții familia departe de circul mediatic. În plus, nu simțim nevoia să împărtășim cu nimeni momentele noastre frumoase atunci când suntem împreună. Eu și Mana ieșim foarte des, dar nu acolo unde presa tabloidă are nevoie să caute în viețile oamenilor. În rest, suntem o familie normală. Dacă mi-aș fi petrecut viața prin cluburile de noapte, poate că rupeam și eu paginile ziarelor tabloide. Am o viață normală de familie și nu constitui un subiect pentru presa mondenă.

DC News: Cum ați sărbătorit cei 19 de căsătorie?

Victor Ciutacu: Prin muncă. Am fost și-n vacanță, dar nu a coincis cu momentul respectiv. Când s-au împlinit cei 19 ani de căsătorie, eram chiar în studiourile de la România TV.

DC News: Care este cel mai frumos cadou pe care vi l-a făcut soția dumneavoastră?

Victor Ciutacu: Copilul. Poveștile materiale nu contează și nu au nicio valoare. Lucrurile banale reprezintă bucuria momentului, iar bucuria perenă este copilul nostru, Vlad.

DC News: Are Victor Ciutacu vreun regret?

Victor Ciutacu: Nu am niciun regret. În general, nu. Consider că modul în care mă comport nu îmi lasă loc de regrete. Sigur că mai sunt și momente tensionate și decizii proaste, dar astea fac parte din viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel