Camelia și Ovidiu Cristescu nu au fost bătuți cu ranga. Copiii nu au fost martori

Camelia și Ovidiu Cristescu nu ar fi fost bătuți cu ranga, iar copiii miliardarilor nu au fost de față în momentul agresiuni, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit unor surse, Ovidiu Cristescu a trimis copiii în altă cameră în momentul în care a simțit că se va întâmpla ceva rău, apoi a fost lovit cu un box, scrie Evenimentul Zilei.

Inițial, în varianta oferită gazetarilor, „pe surse", se spunea că cei doi soți au fost loviți cu ranga, în fața băiețelului în vârstă de șase ani.

Filmul real, refăcut de anchetatori, arată că sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, un bărbat a lovit-o cu un lemn, chiar în creștetul capului, pe Camelia Cristescu, care se afla pe terasa vilei în care locuiește familia sa.

„Cercetările au stabilit că este vorba despre un obiect contondent, material lemons, provenit din pădurea aflată în apropierea casei celor doi", a declarat Camelia Drăguț, procuror în cadrul Parchetului Argeș.

Pe baza mărturiei lui Ovidiu Cristescu - singurul martor al agresiunii - se presupune că, după ce a lovit-o pe femeie, agresorul a urcat la etajul I al vilei celor doi soți și l-ar fi lovit cu un box pe Ovidiu Cristescu. A furat o sumă de bani , însă, doar de la parter, deși existau bunuri de preț și la etaj. Leziunile suferite de bărbat sunt superficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel