Bursa Locurilor de Muncă, ANOFM, 7 aprilie

BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA
BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA

 Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează la nivel naţional, pe data de 7 aprilie 2017, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment ce se va desfăşura în 93 de locaţii la nivelul celor 41 de agenţii judeţene. 

 În Bucureşti, Bursa Locurilor de Muncă va fi organizată de către AMOFM pe 21 aprilie 2017, la Palatul Naţional al Copiilor. 

"Bursa Generală a Locurilor de Muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung", conform comunicatului. 

De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant, se mai arată în comunicat.

În cadrul Bursei Generale a Locurilor de Muncă din 2016 au participat 2.946 de agenţi economici şi au fost oferite 38.210 locuri de muncă, conform ANOFM. 

Locaţiile de desfăşurare ale bursei din acest an sunt publicate pe site-ul www.anofm.ro. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii vor fi publicate pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel