Braconieri, prinși cu o căruță plină cu pește și plase monofilament

Poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă au ridicat în vederea confiscării peste un kilometru de plase monofilament şi mai mult de 300 de kilograme de peşte de la doi tulceni, unul dintre ei fiind cu antecedente penale.

Potrivit Gărzii de Coastă, cei doi bărbaţi, cu vârste de 34 şi 35 de ani, au fost surprinşi în timp ce mergeau cu căruţa pe un drum agricol din apropierea unei ferme piscicole private de pe complexul Razim-Sinoe.

'Unul dintre cei doi tulceni, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, are mai multe lucrări penale în curs', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Marius Niculescu.

În urma verificării, lucrătorii Gărzii de Coastă au găsit în căruţa celor doi tulceni cantitatea de 314 kilograme de peşte din speciile babuşcă şi şalău, majoritatea exemplarelor fiind subdimensionate, precum şi 14 unelte de tip plasă monofilament cu o lungime totală de 1 015 metri.

Potrivit comunicatului de presă remis, miercuri, de Garda de Coastă, întreaga cantitate de peşte a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării, iar împotriva celor doi se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel