Borza, demis de Dăncilă. Victor Cionga: Îl felicit! I-a făcut un serviciu

Deputatul Remus Borza
Deputatul Remus Borza

Victor Cionga a reacționat, pe Facebook, după ce Remus Borza a fost demis de Viorica Dăncilă.

"Am aflat cu oarecare surprindere că dl Borza a fost destituit din funcţia de consiler onorific în care fusese numit recent. Motivul invocat în ceea ce am citit eu a fost unul legat de ultimele sale declaraţii referitoare la nevoia eficientizării prin micşorarea aparatului administrativ al guvernului.

Remus Borza nu a făcut decât să susţină şi acum ceea ce a scris şi a spus de doi ani încoace şi a fost în perfect acord cu principiile aplicate în cazurile concrete în care a fost implicat, adică în ceea ce a încercat şi reuşit în cazurile insolvenței Hidroelectrica, Plafar, etc. Îl felicit pentru consecvență şi pentru că nu a pus un bemol convingerilor lui pentru a-şi păstra funcția de consilier al PM-ului. Ceea ce nu este puţin lucru în România de astăzi şi mai ales în aparatul guvernamental şi al administraţiei locale. Într-un fel, probabil fără să ştie (şi probabil şi fără să dorească!), doamna PM i-a făcut un serviciu. Să vedem cum va gestiona dl Borza "situaţia"", a spus Victor Cionga.

"Un semnal clar"

"Pentru mine este însă un semnal clar că guvernul nu a vrut să înţeleagă şi nu vrea să înţeleagă realităţile economice şi consecinţele măsurilor luate în ultimii ani şi că noua eră anunţată de doamna PM este, cel puţin până acum, doar la nivel cosmetic şi declarativ. Evident însă că, înainte de a ajunge la concluziile finale referitoare la planul doamnei PM, referitor la "nouă era" din PSD, ar trebui să aşteptăm congresul partidului.

Un beneficiar indirect ar putea fi procesul de decizie legat de alegerile şi voturile legate de CA al BNR. La un moment dat, peste câţiva ani, va veni o notă de plată pentru toate "extravaganţele" de tip "grecesc" ale ultimilor doi ani şi ceva. Nu ştiu cât va plăti din pdv politic PSD această notă, dar este sigur că "ultimate payer" va fi cetăţeanul roman. Păcat!", a mai spus Victor Cionga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel