EXCLUSIV  Bogdan Ficeac a tras concluziile după piesa Erikăi Isac, Macarena. Ironii pe seama știrilor cu Bănescu și Elon Musk

Foto George Caramiciu / Erika Isac
Foto George Caramiciu / Erika Isac

Scenaristul Bogdan Ficeac a vorbit despre piesa Erikăi Isac și limbajul licențios care prinde tot mai mult la generația tânără din România.

În cadrul unui interviu exclusiv la DC News, jurnalistul Val Vâlcu l-a întrebat pe scenaristul Bogdan Ficeac despre piesa Macarena, care s-a viralizat în ultima lună și a determinat invitarea Erikăi Isac la Balul Bobocilor de la un liceu din Oradea.

„Manifestul anti-violență trebuie să conțină limbaj licențios, altfel Erika nu ajunge la Balul Bobocilor“, a spus Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI       -      Balul Bobocilor din Oradea și Erika Isac. Adevărul pe care părinții care au semnat contractul nu vor să-l audă

„Acolo, la Balul Bobocilor și la toată vâlva asta cu Macarena și Erika Isac, eu cred că a rezumat foarte bine Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al BOR, și sunt de acord cu dânsul. E o concupiscență gregară oarecum filistină“, a replicat Bogdan Ficeac.

„De ce fostul, că este în continuare?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Păi am auzit că n-ar mai fi. Am văzut că au ieșit tensiuni“, a replicat Bogdan Ficeac.

„Tensiunile alea au ieșit, dar purtătorul a rămas. Presa a înhățat prima știre. Era un basm - Cum prinzi 20 de rațe cu o singură bucățică de slănină. O legi cu o sfoară și o înghit, se duce pe partea cealaltă, o înghite cealaltă și tot așa. La fel s-a întâmplat și cu Elon Musk. Au înghițit-o 200 de rățuște“, a spus Val Vâlcu.

„Or fi fost, dar acum nu știm dacă a fost sau nu a fost. Oricum, din câte am înțeles știe despre România și a rămas îngrozit când a aflat ce fac românii cu Tesla“, a mai zis Bogdan Ficeac.

VEZI ȘI: Balul Bobocilor din Oradea și Erika Isac. Adevărul pe care părinții care au semnat contractul nu vor să-l audă:

https://www.dcnews.ro/balul-bobocilor-din-oradea-si-erika-isac-adevarul-pe-care-parintii-care-au-semnat-contractul-nu-vor-sa-l-auda_952366.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel