EXCLUSIV  Bogdan Chirieac: Vlad Voiculescu, sprijin extern de NECLINTIT. Personalități de nivel foarte înalt din această țară

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o ipoteză explozivă despre ministrul Vlad Voiculescu și a pus un pariu cu Cozmin Gușă, în direct la DC NEWS.

"Eu cred că excelența sa, Vlăduț Voiculescu, nu are niciun fel de problemă în a rămâne la Ministerul Sănătății indiferent de ce fapte ar mai comite. Deci dacă după acel șut în plină față pe care l-a primit sistemul, și acum vorbim de sistemul de Apărare Națională a României, din partea domnului Voiculescu, cu devoalarea acelor liste și centre de vaccinare, nu s-a întâmplat absolut nimic, apropo de anchete, că astea sunt de Parchetul Militar, absolut nimic, și nici nu se va întâmpla nici după această nouă întâmplare, domnul Vlăduț Voiculescu nu va avea nicio problemă. Eu sunt încrezător că sprijinul său extern rămâne de neclintit. Sprijin extern care probabil se manifestă prin personalități de nivel foarte înalt din această țară", a spus Bogdan Chirieac, în emisiunea "Deferiți mass-media", de la DCNewsTV, DCNews și GoldFm. 

Bogdan Chirieac, pariu cu Cozmin Gușă

"Deci, atenție, avem de-a face cu un fenomen. Un om care este, unii ar spune total incompetent pentru funcția respectivă, eu aș spune că este un geniu ca ministru al Sănătății, dar majoritatea îl cred total incompetent. Cu toate aceste întâmplări, de când e acolo e un scandal permanent în jurul domniei sale. Te asigur, Cozmin (n.r. Cozmin Gușă), putem face un pariu de față cu toți, domnul Vlad Voiculescu nu va avea nicio problemă politică.

Singura modalitate în care ar putea avea probleme ar fi ieșirea partidului din care face parte de la guvernare. Altfel, nu! E pus acolo să rămână!", a completat analistul politic. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel