Bogdan Chirieac, despre prima dezbatere tv dintre Ponta și Iohannis

Marți seara, candidatul PSD, Victor Ponta, şi candidatul ACL, Klaus Iohannis, s-au confruntat, în direct, la Realitatea TV, în prima dezbatere dinaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale.

VEZI ȘI: Conflict de proporții la Realitatea TV după dezbaterea Ponta-Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la România TV, despre confruntarea dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis.

"În exercițiul dialogului și al confruntării, domnul Victor Ponta a excelat față de domnul Klaus Iohannis care nu avea reacție. Ce-am văzut în dezbaterea de la Realitatea TV? În primul rând, nu aș fi atât de dur față de Klaus Iohannis pe această întâlnire. De ce spun asta? Omul nu este rău intenționat. Acest lucru poate fi trecut la categoria lucrurilor bune pentru Klaus Iohannis în confruntarea de marți seară. Omul nu este rău intenționat.

Acesta este nivelul. Ați avut un jucător de divizie județeană adus brusc la națională sau într-un meci de liga campionilor. Aceasta este diferența. Deocamdată nu știu care va fi influența asupra  publicului. Altminteri, Victor Ponta era pregătit cu date și cu cifre, iar Klaus Iohannis se aștepta la o conferință de presă undeva în provincie. Erau multe lucruri pe care Klaus Iohannis le-ar fi putut fructifica. N-a făcut-o! Închis total. Repet: avem un singur candidat la Președinție", a spus Bogdan Chirieac la România TV, în emisiunea moderată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel