Bodrum: Vacanță transformată în iad, din cauza unei acuzații false

Doi tineri britanici, Danny Binks și prietena sa Remi, au dorit doar o săptămână de relaxare atunci când și-au rezervat o vacanță de vară în Turcia. Însă, chiar din a doua noapte petrecută la Bodrum, Danny a dus bătălia vieții sale, după ce a fost înjunghiat de patru ori acuzat fiind pe nedrept de furtul unui ceas dintr-un magazin.

"Am crezut că am să mor. Am fost speriat. Mă întrebam «Asta-i tot? Așa mi se va sfârși viața?»", povestește la aproape două luni de la atac, Danny Binks, relatează www.mirror.co.uk. 

Danny Binks este cea mai recentă victimă britanică a violenței turcești, în condițiile în care 2,5 milioane de britanici merg în fiecare an în Turcia în căutare de soare.

Remi și Danny au sosit la Bodrum pe 3 iulie, iar în seara următoare, după o cină romantică, în drum spre hotel tânărul a cumpărat câteva suveniruri de la un magazin. 

Câteva secunde și fericirea s-a transformat în coșmar 

Ceea ce a urmat este înfiorător. Negustorul i-a urmat afară și i-a acuzat că au furat un ceas. L-au lăsat chiar și să-i verifice, dar între timp o bandă de huligani a apărut de la un colțul străzii și s-a năpustit asupra lui Danny cu țevi de metal. 

Danny susține că negustorul a pășit în fața sa și l-a înjunghiat de patru ori. "Eram îngrozit ca Remi să nu pățească la fel ca mine", rememorează tânărul momentele îngrozitoare.  

Și Remi a povestit despre acel eveniment nefericit din viața lor, care s-ar fi putut încheia dramatic: "A fost experiența cea mai terifiantă din viața noastră. Eram fericiți că ne plimbăm prin Botrum, pentru ca un minut mai târziu un negustor furios să pună capăt fericirii noastre. Din senin, Danny a fost înjunghiat. S-a întâmplat atât de repede. M-am rugat să fie bine, dar era sânge peste tot. Am rupt tricoul lui Danny, așa îmbibat cu sânge cum era, și am încercat să opresc hemoragia. Mă gândeam că ar putea muri în brațele mele". 

Personalul unei farmacii din apropierea atacului a chemat o ambulanță, iar Danny a ajuns pe masa de operație, după ce loviturile cu o sticlă spartă i-au cauzat răni periculoase. Chiar și medicii i-au confirmat că a fost la doar 5 mm de moarte. Dacă lovitura din dreptul inimii ar fi fost puțin mai adâncă, i-ar fi fost fatală.

"A fost iad", a mai spus Remi.

Lecția dură primită de Danny

Povestea dramatică a celor doi tineri s-a încheiat cu surpriză. Danny, după ce a ieșit din operație, conștient că viața i-a oferit o șansă și convins că și-a dorit să fie cu prietana sa pentru totdeauna, a cerut-o de pe patul de spital pe Remi în căsătorie.

Aceatsa și-a amintit că a spus imediat, cu lacrimi în ochi, DA și că, după câteva secunde, a fost poftită să iasă din salon pentru că se terminaseră orele de vizită: "Dar am fost încă cea mai fericită fată din lume", a mai spus Remi.

La o lună de la atacul mișelesc, Danny s-a întors în țara sa, însoțit de un medic, pentru cazul în care stare sa de sănătate s-ar fi deteriorat pe parcursul zborului de patru ore. 

Ce s-a întâmplat cu atacatorii

Poliția turcă a arestat un bărbat în legătură cu atacul, iar Ministerul Culturii și Turismului din Turcia a transmis: "Putem confirma că Daniel Iordania Binks a fost rănit într-un incident în Bodrum, la 4 iulie. (...) Suspectul principal în incident a fost arestat, interogat și ulterior eliberat la ordinul procurorului în timp ce o investigație completă este în curs de desfășurare".

Dar Danny, care își dă seama cât de norocos a fost, vrea să se facă mai mult, deoarece el a fost atacat de 14 persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel