EXCLUSIV  BLACK FRIDAY 2019. Site-uri ÎNCHISE. Fază care enervează românii

BLACK FRIDAY 2019. Mai multe site-uri extrem de cunoscute au fost închise chiar înainte de BLACK FRIDAY 2019. 

BLACK FRIDAY 2019. A devenit un obicei ca multe dintre site-urile de vânzări online să-şi suspende activitatea de zi cu zi înainte de Black Friday.

Cu câteva ore înainte de Black Friday 2019 sau chiar cu o seară înainte, multe dintre site-urile de vânzări online participante decid să-şi suspende activitatea de zi cu zi. Practic, în seara şi noaptea de dinainte de Black Friday site-urile nu mai pot fi accesate nici măcar de către cei care nu vor neapărat să prindă reduceri ci doar vor să cumpere lucruri de care au nevoie în acel moment.

BLACK FRIDAY 2019

Fie că vorbim de o decizie de ordin tehnic (site-ul fiind suspendat pentru ca listele de preţuri să fie actualizate cu cele pregătite pentru Black Friday), fie că e o strategie, comercianţii vrând astfel să menţină tensiunea şi să-i ţină pe oameni cu ochii pe ecranele calculatorului sau telefonului aşteptând să se deschidă site-ul cu oferte, este un lucru care pe unii îi deranjează, neputând, repetăm, să cumpere un obiect la preţul normal, un lucru de care au nevoie în acel moment. De exemplu Sephora.ro este blocat încă de joi seara, în "pregătirea ofertelor de BLACK FRIDAY 2019", iar alte site-uri urmează să afişeze peste câteva ore acelaşi mesaj.

Singurul lucru pe care îl poţi face în această situaţie este să aştepţi, mai ales că mesajele afişate pe ecran sunt de genul "REVENIM ÎN CURÂND", nefiind specificată exact ora la care magazinul online este din nou disponibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel