Bistriţa-Năsăud: Secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă, reabilitate termic cu fonduri europene

O parte dintre secţiile externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa vor fi reabilitate termic printr-un proiect finanţat cu fonduri europene în valoare de 1,6 milioane de euro, pentru care marţi a fost semnat contractul de lucrări de către beneficiarul proiectului, Consiliul Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud.

Clădirile care vor fi reabilitate termic, de pe strada Alba Iulia din municipiul Bistriţa, adăpostesc secţia de Boli Infecţioase, secţia de Dermatovenerologie, secţia de Oncologie şi de Recuperare medicală fizică, plus un laborator de radiologie. 'Avem un contract în valoare de aproximativ 1,6 milioane de euro, respectiv 7,5 milioane lei. Partea de contribuţie a Consiliului Judeţean este de 2%.

Finanţarea de bază este prin Fondul European de Dezvoltare Regională, din Programul Operaţional Regional', a precizat preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, cu ocazia semnării contractului de lucrări. Licitaţia a fost câştigată de către asocierea dintre două firme din Bistriţa, Inst-Nistor SRL şi Kes Business SRL, iar lucrările sunt estimate să fie finalizate în 20 de luni. Prin acest proiect se doreşte creşterea eficienţei energetice a secţiilor externe ale SJU Bistriţa, prin consolidarea, repararea şi restaurarea elementelor de structură ale clădirilor, reabilitarea termică a faţadelor, a planşeelor şi a interioarelor, refacerea integrală a instalaţiilor electrice, sanitare şi termice şi înlocuirea tâmplăriei interioare, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel